OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Beerput laten leegmaken in Haaltert

Woont u in Haaltert en zijn uw sanitaire voorzieningen niet aangesloten op het rioleringsstelsel, maar komen deze terecht in een beerput? Dan moet u ervoor zorgen dat deze regelmatig en op tijd wordt leeggemaakt. In tegenstelling tot een septische put bevat een beerput geen afvoer. De put dient enkel als opslag, waardoor een beerput een slecht afbraakrendement heeft, en daardoor vaker geledigd moet worden dan een septische put.

Wanneer u te lang wacht met het ledigen van uw beerput, kan dit vervelende gevolgen hebben. En nee, het ruimen van een beerput is inderdaad niet het leukste karweitje om naar uit te kijken…

Gelukkig bestaan er professionele ruimingsdiensten aan wie u deze vervelende taak kan toevertrouwen. Ruimdienst DVI Ontstoppingen heeft jarenlange ervaring met het ledigen en ruimen van beerputten, ook in Haaltert .Zo beschikken wij over een moderne tankwagen waarmee de klus snel en doeltreffend wordt geklaard en zijn we altijd beschikbaar.


Wanneer is mijn beerput vol?

De frequentie van lediging van een beerput is afhankelijk van uw verbruik en het aantal personen waarmee u samenwoont. Een gezin met kinderen zal logischerwijs sneller een volle beerput hebben dan een stel of een alleenstaande.

Ook zijn er bepaalde zaken die een goede werking van een beerput beïnvloeden. Zo kan het gieten van azijn of bepaalde zepen in de afvoer, een overmatig gebruik van reinigingsproducten, het doorspoelen van moeilijk afbreekbare producten zoals maandverband, tampons en zwaar toiletpapier de bacteriële werking van de beerput grondig verstoren. De beerput geraakt hierdoor sneller verstopt, en zal dan ook sneller geledigd moeten worden.

U kunt echter zelf een beetje in de gaten houden of u signalen begint waar te nemen dat de beerput vol aan het geraken is. Wanneer uw toilet minder goed doortrekt, of het water eerst stijgt en dan weer daalt en uw wc hierbij een klokkend geluid maakt, dan is dit doorgaans een aanwijzing dat uw beerput geruimd moet worden. Om hier helemaal zeker van te zijn, kunt u ook zelf een kijkje in de beerput nemen, al kunnen wij ons voorstellen dat dit niet aan iedereen besteed is vanwege de geuren die uit de put kunnen komen…

Hoe beerput in Haaltert ledigen?

Om uw put te laten ledigen of reinigen, kan u beroep doen op een professionele ruimdienst of ontstoppingsdienst. Ontstoppingswerken DVI Ontstoppingen. is 24 uur per dag, 7 dagen op 7 beschikbaar, ook in Haaltert . Wij zijn altijd snel ter plaatse om uw beerput vakkundig en grondig te ledigen of reinigen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ledigen van beerputten en septische putten kunt u rekenen op een betrouwbare partner, die u een snelle en adequate service zal bieden.

Neem nu contact met ons op! We helpen u snel uit de nood.