OntstoppingenGeurdetectieseptische putvijver & zwembadrioleringCamera inspectieHersteldienst

Hersteldienst rioleringen en leidingen

Rioolbreuk? Wij zorgen voor een goed en snel rioolherstel!

[:swvar:ufile:4:description:]

Een goed functionerend riool is erg belangrijk. Een goede riolering voorkomt verstoppingen, nare geurtjes en is natuurlijk een garantie voor een goede werking van het sanitair in huis. Toch kan het gebeuren dat een riool beschadigd is of verstopt geraakt. Of u misschien merkt de laatste tijd een onaangename rioolgeur in huis. Dan is het erg belangrijk dat u kan rekenen op iemand die snel ter plekke is om uw riool te herstellen.

Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen is als geen ander in staat om uw rioolproblemen op te lossen. Onze eigen hersteldienst staat altijd voor u klaar en is snel ter plaatse. Met professionele apparatuur, waaronder geur- en reukdetectie en camera inspectie, en experts met de nodige ervaring, kunnen wij uw riool en rioleringen snel herstellen.

De hersteldienst van Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen staat 24 uur per dag voor u klaar, en dat 7 dagen per week. U kunt ons dus altijd bereiken voor een riool- of verstoppingsprobleem.


Rioolbreuk? Wij zorgen voor een goed en snel rioolherstel


Het herstellen of vervangen van de riolering is iets waar we bij ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen dagelijks mee bezig zijn. Kunnen we ook u helpen? Neem dan nu contact met ons op!

Dringend probleem? Contacteer onze hersteldienst. Wij staat 24 uur per dag voor u klaar op nummer 0497/525.025.

opsporen stankwerken en rioleringswerken

Contacteer ons voor info of een offerte

Voor dingende zaken belt u ons op 0497/525.025