OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Hersteldienst rioleringen en leidingen

Rioolbreuk? Wij zorgen voor een goed en snel rioolherstel!

[:swvar:ufile:4:description:]

Een goed functionerend riool is erg belangrijk. Een goede riolering voorkomt verstoppingen, nare geurtjes en is natuurlijk een garantie voor een goede werking van het sanitair in huis. Toch kan het gebeuren dat een riool beschadigd is of verstopt geraakt. Of u misschien merkt de laatste tijd een onaangename rioolgeur in huis. Dan is het erg belangrijk dat u kan rekenen op iemand die snel ter plekke is om uw riool te herstellen.

Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen is als geen ander in staat om uw rioolproblemen op te lossen. Onze eigen hersteldienst staat altijd voor u klaar en is snel ter plaatse. Met professionele apparatuur, waaronder geur- en reukdetectie en camera inspectie, en experts met de nodige ervaring, kunnen wij uw riool en rioleringen snel herstellen.

De hersteldienst van Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen staat 24 uur per dag voor u klaar, en dat 7 dagen per week. U kunt ons dus altijd bereiken voor een riool- of verstoppingsprobleem.


Rioolbreuk? Wij zorgen voor een goed en snel rioolherstel


Het herstellen of vervangen van de riolering is iets waar we bij ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen dagelijks mee bezig zijn. Kunnen we ook u helpen? Neem dan nu contact met ons op!

Dringend probleem? Contacteer onze hersteldienst. Wij staat 24 uur per dag voor u klaar op nummer 0497/525.025.

opsporen stankwerken en rioleringswerken

Contacteer ons voor info of een offerte

Voor dringende zaken belt u ons op 0497/525.025

Onze tevreden klanten getuigen

  • Op zaterdag gebeld en en 2 uur later, stipt op tijd, werd de klus in 10 min op een heel cleane manier geklaard. Dat noem ik service ! Bedankt hiervoor.
    Jan De Smet
  • Enkele weken geleden hadden we plots last van een verstopte WC. Er zijn leukere zaken om mee te maken. We belden DVI ontstoppingsdienst die ons direct kwam helpen bij het ontstoppen van het toilet, een ganse opluchting!
    Karine Goossens
  • Op een vrijdagavond gebeld en tegen half tien waren de toiletten terug ontstopt. Topservice!
    Kevin Vlaeminck