OntstoppingenGeurdetectieseptische putvijver & zwembadrioleringCamera inspectieHersteldienst

Ruimen, reinigen en legen van zwembaden en vijvers

Met onze moderne apparatuur legen wij uw zwembad of vijver snel en tot de laatste druppel!

[:swvar:ufile:4:description:]
Het is zeker aangeraden om regelmatig een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw zwembad of (zwem)vijver. Stel dit niet uit tot het te laat is en effectief barsten ontstaan. Het zwembad of de vijver regelmatig ruimen voorkomt erger. Het leegmaken ervan is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Een zwembad onderhouden en herstellen kan een flinke klus zijn. Wat met al dat water? En dan zijn er nog de stoffen in het water waar u rekening moet mee houden. Gelukkig kunt u bij  DVI Ontstoppingen ook terecht voor het ledigen en kuisen van vijvers, zwembaden en waterreservoirs. Wij maken uw zwembad of vijver leeg in een handomdraai en zorgen voor een grondige reiniging, zodat u snel terug kan genieten van uw water-oase.

U kan bij Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen terecht voor


  • het leegmaken en reinigen van zwembaden
  • het ledigen en reinigen van vijvers

Wij beschikken ook over alle moderne apparatuur en voertuigen om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Zo kan zelfs uw zwembad of vijver, dat op grote afstand van de straat ligt, gereinigd worden.

Heeft u vragen over het legen, of direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn 24/24, 7/7 bereikbaar!

Ruimingswerken DVI ontstoppingen

Contacteer ons voor info of een offerte

Voor dingende zaken belt u ons op 0497/525.025