OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Ruimen, reinigen en legen van zwembaden en vijvers

Met onze moderne apparatuur legen wij uw zwembad of vijver snel en tot de laatste druppel!

[:swvar:ufile:4:description:]
Het is zeker aangeraden om regelmatig een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw zwembad of (zwem)vijver. Stel dit niet uit tot het te laat is en effectief barsten ontstaan. Het zwembad of de vijver regelmatig ruimen voorkomt erger. Het leegmaken ervan is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Een zwembad onderhouden en herstellen kan een flinke klus zijn. Wat met al dat water? En dan zijn er nog de stoffen in het water waar u rekening moet mee houden. Gelukkig kunt u bij  DVI Ontstoppingen ook terecht voor het ledigen en kuisen van vijvers, zwembaden en waterreservoirs. Wij maken uw zwembad of vijver leeg in een handomdraai en zorgen voor een grondige reiniging, zodat u snel terug kan genieten van uw water-oase.

U kan bij Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen terecht voor


 • het leegmaken en reinigen van zwembaden
 • het ledigen en reinigen van vijvers

Wij beschikken ook over alle moderne apparatuur en voertuigen om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Zo kan zelfs uw zwembad of vijver, dat op grote afstand van de straat ligt, gereinigd worden.

Heeft u vragen over het legen, of direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn 24/24, 7/7 bereikbaar!

Ruimingswerken DVI ontstoppingen

Contacteer ons voor info of een offerte

Voor dringende zaken belt u ons op 0497/525.025

Onze tevreden klanten getuigen

 • Op zaterdag gebeld en en 2 uur later, stipt op tijd, werd de klus in 10 min op een heel cleane manier geklaard. Dat noem ik service ! Bedankt hiervoor.
  Jan De Smet
 • Enkele weken geleden hadden we plots last van een verstopte WC. Er zijn leukere zaken om mee te maken. We belden DVI ontstoppingsdienst die ons direct kwam helpen bij het ontstoppen van het toilet, een ganse opluchting!
  Karine Goossens
 • Op een vrijdagavond gebeld en tegen half tien waren de toiletten terug ontstopt. Topservice!
  Kevin Vlaeminck