OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Onze werkwijze & expertise

Problemen met uw afvoer? Een verstopt toilet? Of een septische put die nodig geleegd moet worden? Voor al deze en ook vele andere verstoppingsproblemen staat DVI Ontstoppingen Ruim- en ontstoppingswerken dag en nacht voor u klaar. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen wij u vakkundig en effectief bijstaan met alle denkbare ontstoppingswerken. We zorgen er voor dat u binnen no-time geholpen wordt en weer snel uw dagelijkse bezigheden kunt aanvangen.

Wij kunnen in de meest uiteenlopende situaties zorgen voor een snelle en doeltreffende oplossing. Onze diensten zijn verdeeld over een aantal specifieke toepassingsgebieden, die ook in combinatie met elkaar kunnen worden toegepast, om u te allen tijde van een totaaloplossing op maat te voorzien.
[:swvar:ufile:3:description:]
verstoppingen verhelpen

Ontstoppingsdiensten

Wanneer u te kampen heeft met een verstopping, dan kan dit een vervelende kwestie zijn die uw huishouden dan wel werkzaamheden sterk ontregelt. In dat geval kunt u ons meteen bellen. Wij staan zo snel mogelijk bij u voor de deur. Wij kunnen u van dienst zijn met het ontstoppen van uw leidingen en afvoer, toilet, doucheputje, gootsteen, vaatwasser, wasmachine... maar ook regenputten, beerputten, septische tanks en waterreservoirs.
Ruimingswerken DVI ontstoppingen

Ruimen en legen van septische putten en beerputten

Indien u in het bezit bent van een beerput of septische punt, dan moet deze periodiek geledigd en schoongemaakt worden. Doet u dit niet, dan kunt u helaas voor vervelende verrassingen komen te staan.

Een beerput die overstroomt of verstopt raakt is geen prettige aangelegenheid. DVI Ontstoppingen Ruim- en ontstoppingswerken kan uw beerput effectief en tegen zeer scherpe tarieven legen. Dankzij onze moderne tankwagens is de klus zo geklaard. Septische putten worden al even snel geleegd, waarbij wij natuurlijk rekening houden met de conditie van de septische put en meteen de aanwezige bacteriën aan een onderzoek onderwerpen.

Naast beerputten en septische putten, kunnen wij ook diverse andere ruimingswerken voor u uitvoeren. Denk aan het legen van vijvers, waterreservoirs en regenputten.

Dringend ontstopper nodig? Bel nu, 24/7:

0497/525.025
rioleringsgeur opsporen

Rioleringswerken

Niet alle verstoppingen zijn oppervlakkig van aard. Soms kan de oorzaak dieper liggen. Bemerkt u bijvoorbeeld een vervelende rioollucht in huis, maar weet u niet zo goed waar deze vandaan komt? Dan is het mogelijk dat er iets mis is met uw riolering. Ook in dit geval staan wij voor u klaar. Met behulp van de meest moderne middelen en technieken weten wij snel het probleem in de riolering op te sporen, waarna onze eigen hersteldienst de situatie ook direct kan verhelpen.
materiaal en apparatuur ontstoppingswerken

Hoe gaan wij te werk?

Wat uw probleem ook is, wij komen altijd eerst bij u langs om de situatie grondig te inspecteren. Nadat wij het probleem hebben gevonden, voorzien wij u van gedegen advies aangaande de meest effectieve en efficiënte oplossing. Hiertoe hebben wij een breed scala aan methoden in huis, zoals geur- en reukdetectie, camera inspectie en een eigen hersteldienst.

U kunt van DVI Ontstoppingen Ruim- en ontstoppingswerken altijd onze volledige inzet en deskundigheid verwachten, 24 uur op 24, 7 dagen per week. Kunt u onze hulp gebruiken? Bel ons dan nu!
Heeft u vragen, of wilt u graag meer weten over ons?
Neem nu contact met ons op!
Wij staan voor u klaar met advies, informatie en handige tips & trucs.