OntstoppingenGeurdetectieseptische putvijver & zwembadrioleringCamera inspectieHersteldienst

Verstopping? Ontstoppingsdienst helpt u dag en nacht

Met onze apparatuur detecteren we elke verstopping!

[:swvar:ufile:4:description:]
Heeft u last van een verstopping in huis, en bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst die het probleem snel en efficiënt komt oplossen?
Goed werkend sanitair en een soepel lopende afvoer, het is iets dat we als vanzelfsprekend ervaren. Toch krijgen honderden huishoudens elke dag te maken met een verstopping in huis. Dit kan gaan van een verstopt toilet, tot een geblokkeerde afvoer of zelfs een blokkage in de riolering. 

Een verstopt toilet, riolering, afvoer, bad, lavabo... zelf ontstoppen kan een flinke klus zijn. Het is niet altijd even hygiënisch, en brengt bovendien heel wat ongemak met zich mee. En dan hebben we nog niet eens over de mogelijke geurhinder gesproken. Gelukkig kunt u bij Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen terecht voor al uw ontstoppingswerken.


Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen kan u helpen bij


Dankzij onze expertise in ontstoppingswerken en het professionele materiaal waarmee wij werken, kunnen we voor elke verstopping in huis een vakkundige oplossing in ontstoppingswerken aanbieden. Doe beroep op onze ontstoppingsdienst, of het nu gaat om het renoveren van uw riool, of een hardnekkige verstopping van uw afvoer.

Bovendien bent u bij ons niet beperkt tot kantooruren, want onze ontstoppingsdienst staat dag en nacht voor u klaar, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Bij acute nood staan wij altijd voor u klaar! Neem nu contact met ons op, en we helpen u graag en vakkundig verder!
Ruimingswerken DVI ontstoppingen

Contacteer ons voor info of een offerte

Voor dingende zaken belt u ons op 0497/525.025