OntstoppingenGeurdetectieseptische putvijver & zwembadrioleringCamera inspectieHersteldienst

Geurdetectie, reukdetectie en opsporen van stankproblemen en geurhinder

Met onze apparatuur detecteren we elk geurlek!

[:swvar:ufile:4:description:]
Heeft u de laatste tijd last van een vervelende geur of stank in huis? 
Een vervelende geur in huis kan uw woonplezier al snel verpesten. Stank zoals een rioolgeur, urinegeur of een andere onaangename geur die u niet meteen kan plaatsen, kan al snel door uw volledige woning trekken. Dat leeft niet prettig en zorgt vooral voor veel (geur)hinder.

Helpen de normale huis-, tuin- en keukenmiddeltjes niet? Dan wordt het tijd voor een professionele aanpak. Bij Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen hebben we alle middelen, apparatuur en expertise in huis om uw woning snel stankvrij te maken.


Geurhinder en stankproblemen in kaart gebracht


Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen gaat direct aan de slag om te kijken waar de geurhinder of het stankprobleem ontstaat. Met een speciale geurdetectiemachine wordt niet-schadelijke rook geblazen in uw rioleringsstelsel. Deze geurdetectie maakt de stank "zichtbaar".

Omdat rook alleen kan ontsnappen bij een lek of een andere opening, kunnen we dankzij deze geur- of rookdetectie meteen zien waar de stank ontsnapt. De geurdetectiemachine kan heel precies het geurlek aanwijzen, en geeft dus weer waar de geurhinder veroorzaakt wordt.

Zodra in kaart gebracht is waar het geurprobleem vandaan komt, wordt het tijd voor een oplossing. Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen heeft expertise op het gebied van geurhinder en het oplossen van stankproblemen. Wij kunnen voor iedere situatie een passende oplossing aanbieden. Na controle en analyse stellen wij een concreet plan van aanpak voor, om uw huis in snel tempo weer stankvrij te krijgen.

ontstoppen van leidingen, afvoer, toilet en gootsteen

Contacteer ons voor info of een offerte

Voor dingende zaken belt u ons op 0497/525.025