OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Regenput reinigen: professionele service voor onderhoud van regenwaterputten

Ontdek de voordelen van een schone regenwaterput voor uw huishouden of bedrijf

[:swvar:ufile:4:description:]
Een regenput kan door de jaren heen vervuild raken, wat kan leiden tot bruin water en een onaangename geur. Het is daarom belangrijk om uw regenput tijdig te laten reinigen om zo zuiver regenwater te garanderen voor het besproeien van uw tuin, doorspoelen van uw toilet of andere doeleinden. Bij DVI Ontstoppingen zorgen we met de juiste materialen voor een vakkundige reiniging van uw regenput.
 

Wanneer moet u uw regenput laten reinigen?

De frequentie van het reinigen van uw regenput is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw regenput en de mate van vervuiling. Het vuil dat in de regenput terechtkomt zal een sliblaag op de bodem vormen. Deze slibvorming zal na verloop van tijd het water in uw regenput bruin kleuren en een onaangename geur bezorgen. Over het algemeen raden wij aan om uw regenput zonder filter jaarlijks te laten reinigen en uw regenput met filter om de drie à vier jaar te laten reinigen. Zo voorkomt u de ophoping van vuil en sediment en blijft uw regenwater zuiver.
 
De beste tijden om een regenput schoon te maken zijn doorgaans aan het einde van de lente of in de zomer, omdat het waterpeil dan meestal het laagst is en er minder water weggepompt hoeft te worden. Een andere geschikte periode is het einde van de herfst, wanneer de meeste bladeren al van de bomen zijn gevallen en de kans op vervuiling door bladeren verminderd is. Het reinigen van de put op dat moment zorgt ervoor dat alle bladeren in één keer worden verwijderd.
 

Hoe gaan we te werk om uw regenwaterput te reinigen of te ledigen?

Bij DVI Ontstoppingen maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken om uw regenput professioneel te reinigen. Onze ervaren technici verwijderen eerst het vuil en sediment van de bodem van uw regenput en zuigen het af met een speciale zuigwagen. Vervolgens wordt de regenput gereinigd met hoge druk en worden alle hoeken en gaten grondig gereinigd. Onze technici voeren daarna een grondig onderzoek uit op lekken en scheuren in de regenput. Tijdens de reiniging kan waterstofsulfide vrijkomen, een gas dat dodelijke gevolgen kan hebben. Met andere woorden; laat de reiniging van uw waterput altijd over aan een expert!

 

Waarom kiezen voor DVI Ontstoppingen?

DVI Ontstoppingen is een professioneel en betrouwbaar ontstoppingsbedrijf met jarenlange ervaring in regenputreiniging. Onze gecertificeerde technici werken met de nieuwste apparatuur en technieken om uw regenput op een efficiënte en vakkundige manier te reinigen. Wij bieden ook een snelle en betrouwbare service, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw regenput.

Bovendien bent u bij ons niet beperkt tot kantooruren, want onze ontstoppingsdienst staat dag en nacht voor u klaar, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Bij acute nood staan wij altijd voor u klaar! Neem nu contact met ons op, en we helpen u graag en vakkundig verder!

Contacteer ons voor info of een offerte

Voor dringende zaken belt u ons op 0497/525.025

Onze tevreden klanten getuigen

  • Op zaterdag gebeld en en 2 uur later, stipt op tijd, werd de klus in 10 min op een heel cleane manier geklaard. Dat noem ik service ! Bedankt hiervoor.
    Jan De Smet
  • Enkele weken geleden hadden we plots last van een verstopte WC. Er zijn leukere zaken om mee te maken. We belden DVI ontstoppingsdienst die ons direct kwam helpen bij het ontstoppen van het toilet, een ganse opluchting!
    Karine Goossens
  • Op een vrijdagavond gebeld en tegen half tien waren de toiletten terug ontstopt. Topservice!
    Kevin Vlaeminck