OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Ruimen, reinigen en legen van septische putten en beerputten

Met onze moderne apparatuur legen wij uw put snel en tot de laatste druppel!

[:swvar:ufile:4:description:]
Het is van cruciaal belang dat een beerput en septische put op geregelde basis goed en vakkundig worden geledigd. Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen haalt zijn neus niet op voor het legen van septische putten en beerputten. Wij ledigen uw beerput en septische put aan uiterst scherpe prijzen!

Ontstoppingsdient DVI Ontstoppingen heeft ervaring met het ledigen en ruimen van beerputten en septische putten. Met onze moderne tankwagen zijn we in staat om uw put snel en tot de laatste druppel te legen.

Bij ons bent u trouwens niet alleen voor septische putten aan het juiste adres. Onze ruimingsdienst kan u ook contacteren voor het ledigen en kuisen van vijvers, regenputten en waterreservoirs.


Voorkom ellende: ledig uw septische put of beerput op tijd


Het ledigen en reinigen van een beerput is een klus die op tijd moet worden uitgevoerd door een professionele ruimingsdienst. Omdat een beerput een afgesloten put is, zonder aansluiting op het rioleringstelstel, dient deze put vooral als opslag. Hierdoor heeft een beerput een slecht afbraakrendement, en zal hij dus geregeld geledigd moeten worden. Hoe vaak? Dat hangt af van het gebruik. Bij een gezin moet een beerput frequenter worden geledigd dan bij een koppel zonder kinderen.


Trekt uw wc niet goed meer door?Dan kan dit een indicatie zijn dat de beerput geleegd moet worden.

Vindt u het niet erg om even met uw neus dicht te lopen? Kijk dan zelf eens in de beerput om te zien tot hoever het afval staat.


Een septische put moet veel minder vaak geledigd worden. Een septische put is namelijk anders ingericht, met twee compartimenten en een afvoer. Het afbraakrendement ligt bij een septische tank hoger dan bij een beerput, zeker als de septische put goed onderhouden is. 


Heeft u vragen over het legen, of direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn 24/24, 7/7 bereikbaar!


U kan bij Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen terecht voor


 • het ledigen en ruimen van septische putten en beerputten
 • het ledigen en reinigen van regenputten en waterreservoirs
 • het ledigen en kuisen van vijvers

Wij hebben ook alle apparatuur om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Geschikt voor ledigen van septische- en regenputten, ondergelopen kelders op moeilijk bereikbare plaatsen als ook voor alle ontstoppingen en freeswerken van wortels, beton en urinesteen.

Ruimen en lagen van riolering

Contacteer ons voor info of een offerte

Voor dringende zaken belt u ons op 0497/525.025

Onze tevreden klanten getuigen

 • Op zaterdag gebeld en en 2 uur later, stipt op tijd, werd de klus in 10 min op een heel cleane manier geklaard. Dat noem ik service ! Bedankt hiervoor.
  Jan De Smet
 • Enkele weken geleden hadden we plots last van een verstopte WC. Er zijn leukere zaken om mee te maken. We belden DVI ontstoppingsdienst die ons direct kwam helpen bij het ontstoppen van het toilet, een ganse opluchting!
  Karine Goossens
 • Op een vrijdagavond gebeld en tegen half tien waren de toiletten terug ontstopt. Topservice!
  Kevin Vlaeminck