OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Rioleringswerken

Met onze moderne apparatuur detecteren wij elk probleem op niveau van de riolering van uw woning.

[:swvar:ufile:4:description:]
Merkt u de laatste tijd een vervelende rioollucht in huis? Dan is de kans groot dat er een probleem is op het niveau van de riolering van uw woning.

Verouderde rioleringen zijn vaak de grote boosdoener als het gaat om vervelende geurtjes in huis. Daarom is het belangrijk om bij geurhinder direct een expert in te schakelen die snel kan vinden waar het probleem zich bevindt, en die vervolgens ook de nodige rioleringswerken kan uitvoeren. 
Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen kan hiervoor een professionele oplossing bieden en helpt u snel en vakkundig. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken, zoals geur- en reukdetectie en camera inspectie.  Bovendien beschikken wij over een eigen hersteldienst.

Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen is specialist in rioleringswerken en kan voor u


 • Riolen en rioleringen herstellen en renoveren
 • Nieuwe rioleringen plannen en aanleggen
 • Professioneel advies bieden over allerhande rioleringswerken, zowel particulier als voor de publieke sector
Bovendien komt Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen niet alleen langs bij oudere huizen. Ook bij nieuwbouwwoningen is het raadzaam om goed na te denken over uw riolering. Een goede riolering geeft niet alleen rust, maar is ook de beste manier om nare geurtjes of andere ongemakken te voorkomen.
Een riool laten herstellen, vervangen of aanleggen? Contacteer ons vrijblijvend om advies. Dankzij onze ervaring weten wij precies hoe een riool te herstellen, vervangen of aan te leggen. 

Moet u nog bouwen en heeft u behoefte aan een expert op het gebied van riolering? Ook dan kan u ons contacteren!
opsporen stankwerken en rioleringswerken

Contacteer ons voor info of een offerte

Voor dringende zaken belt u ons op 0497/525.025

Onze tevreden klanten getuigen

 • Op zaterdag gebeld en en 2 uur later, stipt op tijd, werd de klus in 10 min op een heel cleane manier geklaard. Dat noem ik service ! Bedankt hiervoor.
  Jan De Smet
 • Enkele weken geleden hadden we plots last van een verstopte WC. Er zijn leukere zaken om mee te maken. We belden DVI ontstoppingsdienst die ons direct kwam helpen bij het ontstoppen van het toilet, een ganse opluchting!
  Karine Goossens
 • Op een vrijdagavond gebeld en tegen half tien waren de toiletten terug ontstopt. Topservice!
  Kevin Vlaeminck