OntstoppingenGeurdetectieseptische putvijver & zwembadrioleringCamera inspectieHersteldienst

Camera inspectie riolering, buizen en afvoer Herne

Verstoppingen en problemen die hun oorsprong vinden in uw leidingen of riolering hebben niet altijd een duidelijke oorzaak. Toegegeven; veel van de verstoppingen die wij tegenkomen in regio Herne blijken redelijk oppervlakkig van aard en zijn daardoor vaak gemakkelijk op te lossen. Het kan hierbij gaan om een object dat vast is komen te zitten in bijvoorbeeld het toilet, of een opeenhoping van vuil en haren in de afvoer van de douche. Ook kan één van uw leidingen binnenshuis verstopt zitten met oud vuil en slib of etensresten na het veelvuldig doen van de afwas. In al deze gevallen zijn er meerdere huis-, tuin- en keukenmiddeltjes die de verstopping snel voor u verwijderen.

Soms lijkt het probleem echter een dieper liggende oorzaak te hebben. In een dergelijk geval is het met het blote oog moeilijk te bepalen waar de verstopping zich precies bevindt. In zulke gevallen kunnen wij u snel en doeltreffend helpen, door middel van camera inspectie van de riolering, afvoer of buizen. Ook in de regio Herne zijn wij u hiermee graag en snel van dienst.

Zonder muren of vloeren open te breken vinden wij de oorzaak

Problemen die te maken hebben met de toe- en afvoer van water kennen bijzonder veel oorzaken. Dit kunnen verstoppingen zijn, maar ook vervuiling, in de weg zittende voorwerpen, contaminatie, haarscheurtjes, ingegroeide boomwortels, wateroverlast in kruipkelders en ook de veel voorkomende en beruchte geurhinder. Indien deze oorzaken niet direct binnen handbereik liggen, was het vroeger nodig om muren, wanden en plafonds open te breken om überhaupt toegang te krijgen tot de leidingen en rioolbuizen. Dit was allesbehalve aangenaam en bracht heel wat met zich mee. Tegenwoordig is dit gelukkig anders! Net zoals chirurgen kijkoperaties kunnen uitvoeren, kunnen wij ook uw leidingen en rioolbuizen in regio Herne inspecteren door middel van een kleurencamera. Hierdoor achterhalen wij op een niet-invasieve wijze direct waar het probleem zich bevindt.

Camera inspectie geeft snel toegang en inzicht

Naast bovengenoemd voordeel waardoor uw pand onbeschadigd blijft, kunnen wij dankzij camera inspectie van de riolering, afvoer of buizen op een snelle wijze toegang krijgen tot plaatsen die voorheen moeilijk bereikbaar waren. Soms is er bijvoorbeeld een boomwortel ingegroeid op plekken waar zich rioleringsbuizen bevinden. Dit scenario kan zich een behoorlijk eind buiten uw woning of bedrijfspand bevinden. Zonder camera inspectie van de riolering, afvoer of buizen zou de zoektocht in zo’n geval dagen kunnen duren; nu kost het hooguit enkele uren. Dit bespaart beide partijen een hoop tijd, frustratie en zoekwerk!

Snelle diagnose met camera inspectie in regio Herne

Het inspecteren van de leidingen en rioleringsbuizen door middel van camera inspectie is dus in een fractie van de tijd uit te voeren, in vergelijking met de tijdsduur die deze werkzaamheden vroeger in beslag namen. Zo kunnen wij u snel vertellen waar de oorzaak van uw probleem gelegen is en zodoende een adequate oplossing bieden. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar bij het daadwerkelijk oplossen van dit probleem. Ons werk houdt immers niet op na enkel een inspectie.

Woont u in regio Herne en heeft u een verstoppingsprobleem waar u niet direct mee uit de voeten kunt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen langs met onze camera en bekijken de verstopte riolering, afvoer en buizen van binnen uit. Ons team staat 24/7 voor u klaar, ook in regio Herne om het probleem op te lossen.