OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Op zoek naar een ontstopper voor uw wc in regio Uitbergen

Is uw wc verstopt? Een ontzettend vervelende situatie, die voor nogal wat ongemakken in huis (of op kantoor) in regio Uitbergen kan zorgen! Gelukkig zijn verstopte wc's en toiletten vrij snel te herstellen, door gebruik te maken van een ontstopper. Een ontstopper komt in vele vormen en varianten voor, van een vloeibaar middel, tot een ontstoppingsdienst zoals DVI Ontstoppingen. Ruim- en ontstoppingswerken.

Wilt u liever niet al teveel tijd en moeite in de klus steken? Bel dan gewoon meteen naar ons. Wij staan in geen tijd voor uw deur om uw wc te ontstoppen. Wij zijn zowel werkzaam in regio Uitbergen als daarbuiten.

Heeft u daarentegen wel zin in een kleine uitdaging, dan volgen enkele tips om zelf aan de slag te gaan en de verstopping op te lossen.


Probeer uw WC handmatig te ontstoppen

Veel verstoppingen zijn redelijk oppervlakkig van aard. Hierdoor is het mogelijk om eerst zelf even een kijkje te nemen, bijvoorbeeld in het geval er een object in de hals van uw wc verstopt zit. Wist u trouwens dat heel wat verstoppingen in het toilet worden veroorzaakt door kinderspeelgoed? Kinderen zijn er dol op om spulletjes in de wc te werpen en "magisch te laten verdwijnen". Heeft u kinderen, dan is de kans reëel dat hier de oorzaak van uw verstopte wc ligt.

U kunt met een paar rubberen handschoenen proberen om het object los te wrikken, mocht u inderdaad in de hals van de verstopte wc iets voelen. Een andere methode is het uit elkaar trekken van een metalen kleerhanger, die u vervolgens op rustige wijze in de hals van de wc stopt. Voelt u iets, dan kunt u dit met behulp van de ijzerdraad proberen los te peuteren.

Een houten ontstopper gebruiken

Werkt dit niet, dan kunt u een ouderwetse, maar vaak doeltreffende ontstopper ter hand nemen. Plaats de rubberen zuignap boven de hals van het toilet en duw deze zachtjes in, waarna u met een korte beweging de ontstopper omhoog trekt. Zorg ervoor dat er water in de hals staat, want dit is de enige manier om vacuüm te kunnen zuigen. Herhaal dit proces meerdere keren, totdat er weer beweging in het water in uw WC komt.

Misschien kan een vloeibare ontstopper uw wc ontstoppen?

U kunt ook nog proberen een vloeibaar ontstoppingsmiddel te gebruiken om uw verstopte wc te ontstoppen. De milieuvriendelijke optie bestaat uit soda met azijn. U giet dit mengsel in uw wc. Ongeveer 30 minuten later spoelt u na met heet water.

Werkt dit niet, dan kunt u in de winkel een chemische ontstopper kopen. Lees dan wel goed de instructies en pas op voor uw huid en gezicht. Deze middelen kunnen bijtend zijn. Spoel ook dit middel na de beschreven tijdsduur op het etiket na, om te achterhalen of het effect heeft gehad.

Geen resultaat? Bel dan Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen

Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen. klaart elke ontstoppingsklus, ook in regio Uitbergen . Wij maken gegarandeerd dat de verstopping op effectieve en juiste wijze verholpen wordt, zodat u uw wc weer snel kan gebruiken. Bel ons nu, en wij komen snel bij u langs.