OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Op zoek naar een ruimdienst in regio Mollem

Is uw beerput of septische put in Mollem hoog toe aan reiniging of onderhoud? Dan is het tijd om een ruimdienst te bellen. Ruimdienst DVI Ontstoppingen. kan u in regio Mollem met alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van ruimen en ledigen bijstaan. Wij ruimen niet alleen beerputten en septische putten, maar ook een brede variëteit aan andere putten en tanks.


Wat doet een ruimdienst?

Een ruimdienst zorgt ervoor dat tanks en putten geledigd worden. U kunt dan denken aan beerputten en septische putten, regenwaterputten, slibputten, bezinkputten, decantatieputten, vetputten, sterfputjes, rioolkolkjes, klokputjes en reukafsluiters, zwembaden, waterzuiveringsinstallaties, teerputten, carwashputten, slibtanks, pompputten, kelders en kruipruimten, brandstoftanks en pompstations, vijvers en betonbekistingen.

Een ruimdienst zorgt ervoor dat deze putten en tanks geheel conform voorschriften en wettelijke reglementen geruimd, schoongemaakt, eventueel gerepareerd en onderhouden worden. Elke soort tank of put vraagt precisiewerk en bepaalde extra maatregelen. Het is dus erg belangrijk dat de ruimdienst kennis van zaken heeft.

Ledigen van putten en tanks in regio Mollem

De voornaamste bezigheden van een ruimdienst bestaan uit het ruimen en legen van diverse soorten putten en tanks. Een beerput moet bijvoorbeeld ongeveer 1 keer per jaar geleegd worden, anders loopt u het risico dat de put overvol raakt en zal overstromen. Ook kunnen er verstoppingen ontstaan als een beerput of septische put niet op tijd wordt geleegd.

Regio Mollem behoort tot ons werkgebied! U kan dus rekenen op de ervaring van Ruimdienst DVI Ontstoppingen. voor het legen van uw beerput of septische put.

Reinigen van putten en tanks in regio Mollem [:swvar:text:364:] Mollem [:swvar:text:365:] Mollem [:swvar:text:366:] Mollem [:swvar:text:367:]