OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Urinesteen en kalksteen verwijderen regio Bevere

Woont u in regio Bevere en merkt u dat uw toilet de laatste tijd niet meer zo goed doorspoelt? Of heeft uw wc veel kalkaanslag? Het kan zijn dat u dan te maken heeft met een verstopt toilet als gevolg van kalksteen of urinesteen. Beide zijn neerslagproducten die zich met de tijd kunnen ophopen in uw toilet. Overigens niet alleen in uw toilet: kalkaanslag kan overal voorkomen waar water doorheen spoelt. Vanwege de aard van het toilet is dit echter de enige plek waar u ook te maken kunt krijgen met urinesteen.

Urinesteen en kalksteen kunnen op den duur zodanig ophopen dat uw leidingen verstopt raken. Als dat het geval is, krijgt u te maken met problemen zoals een toilet dat niet meer doorspoelt, of een afvoer die zeer traag water doorlaat.

Het is dus raadzaam kalk- en urinesteen snel aan te pakken. Zoekt u een effectieve manier om zowel urinesteen als kalksteen te verwijderen in regio Bevere , lees dan snel verder hoe u deze aanslag kan verwijderen.


Hoe urinesteen verwijderen?

Urinesteen is een neerslagproduct dat, zoals de naam al aangeeft, ontstaat vanuit urine. Urinesteen is een combinatie van kalk met van nature in de urine voorkomende zouten. Omdat deze zouten onderling verschillen, verschilt ook urinesteen per geval. Het kan zich hechten op oppervlakken die geregeld in aanraking komen met urine, zoals bijvoorbeeld uw toilet.

Urinesteen is meestal zichtbaar in de vorm van een vervelende bruine aanslag. Deze aanslag kan echter goed worden verwijderd met behulp van een reinigingsmiddel dat zuur bevat, zoals zoutzuur of sulfaminezuur. Hierdoor zal de kalk in de aanslag oplossen. Zit de aanslag diep in uw sifon en leidingen, dan zijn er naar alle waarschijnlijkheid meer vergaande maatregelen nodig. Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen. komt graag bij u langs in regio Bevere om u hierbij te helpen.

Hoe kalksteen verwijderen?

Kalksteen komt erg vaak voor. Kalksteen wordt ook wel kalkaanslag, kalk of ketelsteen genoemd. Al deze benamingen verwijzen naar 1 en dezelfde stof: calciumcarbonaat.

Kalkaanslag of kalksteen ontstaat het snelst wanneer hard water wordt verhit, bijvoorbeeld in een waterkoker of wasmachine. Maar ook zonder verhitting kan het zich opstapelen en zorgen voor problemen.

Om kalksteen te verwijderen zijn er ontelbare middeltjes voorhanden die u gewoon in de supermarkt kunt kopen, zoals bijvoorbeeld azijn of gespecialiseerde middelen.

Maar kalksteen kan helaas ook voor ergere problemen zorgen dan alleen oppervlakkige aanslag. In gebieden met een hoge waterhardheid is dit het beste waarneembaar. Kalksteen richt schade aan op diverse oppervlakken, dus niet alleen op de binnenwanden van uw toilet maar ook in leidingen en riolering. Deze kunnen hierdoor net zoals bij urinesteen verstopt raken, waardoor u op den duur problemen kunt krijgen met uw sanitaire voorzieningen.

De meest effectieve manier om urine- en kalksteen te verwijderen in regio Bevere

Om snel van uw kalksteen en urinesteen in Bevere af te zijn, raden wij aan om een externe firma in de hand te nemen. Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen is een solide partner op dit gebied. wij kunnen u helpen met alle soorten aanslag in de vorm van kalk- en urinesteen. Na een grondige inspectie van de situatie, zorgen wij ervoor dat u op doeltreffende wijze van het probleem af wordt geholpen, met een schoon en fris toilet als resultaat. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de vele mogelijkheden in regio