OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Verstopte afvoer in Nederhasselt

Woont u in Nederhasselt en heeft u last van een verstopte afvoer? Dan is het belangrijk om tijdig te handelen om een complete verstopping van het riool te voorkomen. Ontstoppingsdienst DVI Ontstoppingen heeft veel ervaring met verschillende verstoppingen en kan in Nederhasselt heel snel ter plaatse zijn.

Het ontstoppen van een toilet, vaatwasafvoer of douche is geen aangenaam karwei. Gelukkig draaien we bij Ontstoppingswerken DVI Ontstoppingen onze hand niet om voor een verstopping. Onze monteurs staan dag en nacht klaar om te ontstoppen en kunnen in Nederhasselt worden ingezet voor al uw verstoppingen.

Op zoek naar een ontstopper voor uw verstopte afvoer in Nederhasselt ?

Ontstoppingswerken DVI Ontstoppingen heeft al jaren ervaring met verstoppingen en rioolwerken. Onze ontstoppingsdienst gaat dagelijks bij verschillende huishoudens in Nederhasselt langs om ontstoppingswerken van de afvoer uit te voeren.

De ontstoppingsdienst van DVI Ontstoppingen kan onder andere ondersteunen met:
  • ontstoppen van WC of toilet
  • ontstoppen van gootsteen of pompbak
  • ontstoppen van afwasbak, keuken en vatwaasafvoer
  • ontstoppen van douches, leidingen en aflopen van bad
  • ontstoppen van regenputten en septische putten en waterreservoirs
Onze ontstoppingsdienst kan op ieder tijdstip van de dag bereikt worden. Heeft u een verstopte afvoer die zo snel mogelijk verholpen moet worden? Neem dan snel contact op met Ontstoppingswerken DVI Ontstoppingen. Wij kunnen zeer snel ter plaatse zijn in Nederhasselt en zo uw verstopping zeer snel verhelpen.

Met de spoeddienst van DVI Ontstoppingen kunnen wij u ook buiten kantooruren snel en vakkundig helpen in Nederhasselt