OntstoppingenGeurdetectieseptische putRegenputvijver & zwembadrioleringCamera inspectie

Visvijver leegpompen in de regio Opbrakel

Bent u de gelukkige bezitter van een visvijver, prachtig, zeker in de zomermaanden. Vissen hebben een rustgevende werking op de mens en een stukje water in uw tuin verfraait de aanwezige flora en fauna. Daarentegen is een visvijver wel gebaat bij periodiek onderhoud, indien u wilt dat uw vissen een gezond leefklimaat behouden en uw vijver in topconditie blijft.

Uw vijver leegpompen is daardoor een must, liefst eens om de 5 a 7 jaar. Zo zorgt u ervoor dat slib, vuilresten en bacteriën niet de overhand krijgen. In de maanden er tussen volstaat een grondige reinigingsbeurt. Hoewel u deze reinigingsbeurt zelf kan doen, is het leegpompen van een vijver een klus die u het beste aan een expert overlaat. Waarom? Omdat het een ingrijpende maatregel betreft die veel invloed heeft op de biologie van uw vijver. DVI Ontstoppingen Ruim- en ontstoppingswerken helpt ook u in Opbrakel vakkundig leeg
Hoewel deze klus simpel lijkt, zijn er zeker zaken waar u op dient te letten. De kwaliteit van het water bijvoorbeeld, soms is vijverwater niet meer geschikt voor hergebruik. Ook bepaalde soorten vuil en afval dienen op speciale manieren te worden verwijderd. Wilt u zeker weten dat dit goed gebeurt?
Bel ons om een afspraak in te plannen op 0497/525.025, wij zorgen ervoor dat uw visvijver in Opbrakel snel weer fris en schoon is.